A tökéletes esküvő...

A  tökéletes esküvő titka…

Jó pár éve gyűröm már az esküvők világátJLáttam már mennybe menetelt és csúnya bukásokat is.
Az oly szépen megtervezett ,évekig szervezett esküvők világát éljük.És még is mindenki a titkot keresi ,a tökéletes esküvő titkát.
Egyáltalán van e ,létezik e a TÖKÉLETES ESKÜVŐ?
Vagy valójában csak az álmokban fellelhető és a zord valóság a tökéletlenség és a kudarcnak megélt  szervezés és lebonyolítás keserű pirulája  édesíti kicsit meg az amúgy nem perfect esküvőnket?
Én most veszem a bátorságot és kimondom…itt és most ,hogy igen a Tökéletes esküvő LÉTEZIK!
És a titkot is elárulomJ
Nem nem,nem a gyöngyöző húslevesen múlik,nem is a katonásan álló virágokon,és legkevésbé a vendégeink szórakoztatására szerződtetett szolgáltatókon!
A tökéletes esküvő titka egyszerű…NE FELEJTSD EL ,HOGY EZ ÉRTETEK,RÓLATOK A SZERELMETEKRŐL SZÓL!
Élvezd minden pillanatát az összes bakival együtt!Ne vessz el a részletekben hanem fókuszálj a melletted álló emberre akivel összekötöd az életedet !A többi úgy is a körítésJ amik valóban szebbé,emlékezetesebbé tehetik a Nagy Napot, vagy pár év múlva viccesséJ! ...De a pillanatot nem veheti el tőled egy  elsózott  leves vagy a nem katonás tervek szerint alakuló szertartás…ne hagyd!

Mert mikor másnap felkel a nap és besüt az ablakon,a fény megcsillan a párod haján …és elmosolyodsz…na akkor legyen meg az az érzés ,hogy ez egy tökéletes  esküvő volt !Megjegyzések

Népszerű bejegyzések