Szolgálati közlemény!:-)

A 2018-as szezonra kizárólag személyes találkozó alkalmával készítünk árajánlatot!
Ez alól természetesen kivétel a külföldön tartózkodó  kedves jegyes pár!
Miért…?
Évek óta  rögzítem és minden évben „leltározom” az árajánlatokat amik kérésre mélben kimennek az érdeklődőkhöz. Ezek az ajánlatok egy átlagos számokat tartalmazó tájékoztató ajánlatok. Ezek alapján  valaki eldöntheti ,hogy nagyjából egyezik e a pénztárcájával az árkategóriánk. DE! és még egyszer DE…
Ezek a tájékoztató ajánlatok valóban csak tájékoztatnak nem személyreszabottak, mivel igen kevés,hiányos információ után készítjük el őket. Nos ezen tájékoztatók alapján  szolgáltatót választani …hát mit mondjak…mi alapján is? A sok (igen százas nagyságrendről beszélek) feleslegesen kidolgozott árajánlat az életemből a családomtól ,magamtól  és a komolyan minket választó pároktól vette el az időmet! Így ezt a részt kivonom az egyenletből!
Ne haragudjon meg senki de nem vagyok hajlandó egy percet sem felesleges dolgokkal tölteni…úgy érzem ehhez rövid az élet!:-)
Tehát ha te nem vagy hajlandó velem találkozni és beszélgetni egy órácskát hogy Te megtudd én mit nyújthatok és én megtudjam mit is szeretnél pontosan ,és igen kell az a szikra is ,az a kis összemosolygás amikor ráérzünk egymás gondolataira…ha ez neked nem megy nem szánsz időt rám ,akkor nincs miről leveleznünk!
Az oly elharapózó magyar árajánlat gyűjtögetésben innentől  nem szeretnék részt venni!
Azt gondolom ha bekérsz 20 árajánlatot és még mindig nem tudsz választani az nem a szolgáltató hibája! Kérj be hármat,azokét akiknek a munkája tetszik és látod bennük a Te álmaidat megvalósulni  és válassz!
A jó szolgáltató nem egy szám ne feledd!


Zsuzsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések