5. Tanács amivel a dekoráció költségeit kordában tudod tartani!

  •           Figyelmesen válassz helyszínt,igyekezz az elképzelt  esküvői  dekoráció stílusához igazodó helyszínt választani,mert bár nincs lehetetlen de minél több dekoráció szükséges a kívánt látvány eléréséhez ,annál nagyobb lesz a költsége!

  •          Jól nézd meg a helyszíni kellékeket( székek ,asztalok, terítők...stb) mert ha később rádöbbensz ,hogy azok nem megfelelőek az elképzeléseidnek,ezek bérlése szintén megnövelheti a költségeket!Hidd el egy jó szakember képes  ….várat építeni!

  •           Ne kezdj őrült vásárlásba!Hidd el egy profi,hozzáértő dekoratőr rengeteg kellékkel rendelkezik!

  •           A dekoráció kapcsán ne ragaszkodj virágfajtákhoz,inkább kérd dekoratőröd ,virágkötőd tanácsát  ,mert  ha egy fajtához ragaszkodsz annak a beszerzése  és ára igen megemelheti a költségeket! Inkább színhez és fazonhoz próbálj igazodni!

  •           Az ország minden területén vannak profi és szépen dolgozó szolgáltatók!Ne akarj az ország egyik feléről a másikba felkérni dekoratőrt!De ha igen tudd ,hogy Ő is szolgáltató,tehát a szállítási díjon felül ,szállás,étkezés neki is jár (mint a zenekarnak,fotósnak,ceremóniamesternek...) ,tehát megemelkednek a költségek!Megjegyzések

Népszerű bejegyzések