Újdonságok

 Folyamatosan bővítjük kellékkészletünket,mert az igények és a trendek megkövetelik a fejlődést. Néhány 2016-os újdonságot szeretnék bemutatni.

Homokszóró ceremónia:
Évek óta használjuk a homokszóró ceremóniára az üveg tartókat,sajnos ami zárható üveg lett volna a hazai piacon az egyszerűen alkalmatlan volt a homok beöntésére (vagy csak nagy macera árán lehetett kivitelezni,ami valljuk be egy esküvőn nem annyira elegáns) Egy nagyon szép és praktikus dobozzal rukkoltunk elő,gyönyör kis tetővel. A doboz kialakítása és mérete lehetővé teszi ,hogy az aljába az esküvőre jellemző stílusjegyeket (jelen esetben kagylót) helyezzünk el. A szettet kiöntővel ,homokkal és természetesen felirattal együtt szállítjuk.Pénzgyűjtő doboz:
Hát igen,egyre nagyobb igény mutatkozik az esküvői nászajándék gyűjtő dobozokra,hogy még se a vőlegény zsebébe kelljen gyűjteni a lehetőleg jól megtömött borítékokatJ
Erre a célra tökéletesen megfelel egy díszített papírdoboz is. De igény mutatkozott valami maradandó és kicsit csinosabb megoldásra is. Így felvettük a palettánkra a gyönyörű kézzel festett pénzgyűjtő ládikákat is.Természetesen ezek mintája is az esküvő stílusát hordozza magán.

Virágfal:
Fotózásokhoz szertartásokhoz lehet használni ezt a virágokkal teli mutatós  önállóan álló nagy méretű virágfalat .A kialakítása ehetővé teszi hogy akár térben elhelyezve is használható legyen.Elé állva olyan mintha egy festményben pózolnánk.J

A kellékeinket az általunk készített esküvői dekoráció megrendelésével tudjuk biztosítani.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések