Főasztal háttér …gondoljuk tovább

Ahogy a neve is mutatja az asztal ami a fő helyen áll a teremben,nos igen itt foglal helyet a pár és a kiemelt vendégeik. Kell valami háttér ,hogy szép legyen a fotókon és dekoratív a teremben….dobjunk fel egy kis anyagot egy pár égőfüzérrel….vagy…gondoljuk tovább.
Az idei évben többször lesz szerencsém kicsit mást készíteni a megszokottnál (ezt szeretem), egy tematikával rendelkező vagy egy bizonyos hangulatú esküvői dekorációnál a háttér kérdése mindig nagyon fontos. Egy erdei dekorációnál miért is kellene megelégednünk egy darab textillel ,vigyük be bátran a fákat és magát az erdőt is a hátterünkbe!
Az idei évtől a Jégvirág palettáján már megjelenik és természetesen rendelhető a dekorációhoz illő háttér kép. Legyetek bátrak és nyitottak ,mert igazán egyedi látványt nyújt egy ilyen háttér.Az egész terem hangulatát adja meg és a dekoráció még dominánsabb és lélegzetelállítóbb lehet.

Hát nem gyönyörű lenne ha hátranéztek akkor bekukkanthattok az erdő mélyére?De legyen az álmotok egy virágos rét,egy cseresznyéskert ,egy hegyoldal…szárnyalhat a képzelet!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések