Évzáró-2015

Realiti:
Az idén is eljött J a Jégvirág esküvői szezonjának zárása. Fáradt vagyok , amolyan jó fáradtság ez, pihenek egy picit és nézegetem a szebbnél szebb fotókat, amiket kapok tőletek.
Nagyon szép év volt ez is, tanulságos néha „szemöldökfelhúzós” de pont ettől szép. Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma esküvő sem. Nem mondom azt ,hogy nem voltak olyan pillanatok (szám szerint 3 db )ebben a szezonban, amikor inkább kihátráltam volna és szögre akasztottam volna azt a bizonyos kötényt , de visszatekintve azok az események is jók voltak valamire. Ha másra nem arra ,hogy tanuljunk belőlük!De lassan kezdem úgy érezni ,hogy közel 20 éves pályafutásom után már nem szeretnék minden szezonból tanulni!
De  tanulunk és a tanulási folyamat végeredménye egy keményebb szerződés és ha mondhatom ezt egy keményebb ZsuzsiJ Mondhatnám ,hogy szerencse hogy a 3 eset kapcsán 3 különböző dolgot tanultam:
-         a szerződési feltételek és foglalási feltételek megszigorítását
-         nincs alku : mert valahogy csak az álom marad a fejekben de az ,hogy mit is rendelt a kedves ara az nem.
-         és a legképtelenebb: felkészülni a „nemakarokfizetni”  megrendelők mindenre elszánt lépéseire,akár a tettlegességre is.
Hát igen ,ezek kemény dolgok voltak az idén,és elnézéseteket kérem hogy nem csak a rózsaszín fellegekről és a pillangókról szól a beszámolóm,de sajnos ez a valóság. És nem annyira szörnyű ez mint első látásra tűnik!Engem is arra sarkall ,hogy még jobban odafigyeljek és fejlődjek ,talán most egy kicsit üzletileg,és viselkedjek úgy mint egy kemény üzletasszony J (na ezen most vigyorgok itt magamban) de valóban ezt kell tennem.De mivel kreatív ember vagyok ,olyan művész lélek féle ,nagyon kell koncentrálnom ,hogy a szigorú énem is felszínre törjön,és ne csak a lélek akit nagyon megviselnek ezek az események.

És jöjj az a bizonyos rózsaszín köd J
Igen jócskán van benne részem/részünk! Az idén is szuper párokkal ismerkedhettem meg,fenomenális családokkal kerülhettünk ,még ha csak egy kis időre is ,de közelebbi kapcsolatba. Cuki örömapák és édes örömanyák keresztezték utunkat. A lelkes vőlegények és még lelkesebb menyasszonyok hada pedig még most is mosolyt csal az arcomra! Köszönöm Nektek! Gyönyörű és különleges dekorációkat készíthettünk! És a megszokott helyszíneken kívül sok új  területet is megismerhettünk.
Köszönöm a helyszíneknek a szíves látást ,köszönöm a fotósoknak a gyönyörű képeket a munkáinkról!
És csak remélni tud ,hogy a Jégvirág is hasonló emlékeket ébreszt bennetek. Én imádtam ezt az évet , minden nehézségével,a fájós lábammal,az elázott csapattal és izzadó csapattal együttJ Igen ez olyan jó fáradtság,jó egy kicsit „semmittenni” ,egy kicsit megpihenni és számot vetni a 2015-ös évvel! De már most látom,hogy a jövő szezon is tartogat izgalmas dolgokat számomra…várom,izgatottan várom!

Puszi mindenkinek Zsuzsi
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések