Leckék...1.lecke Felelősségvállalás

Elsárgultak a levelek,hideg van és jó a meleg cserépkályha oldalánál ücsörögni J
Igen ,ez biztos jele annak ,hogy a 2015-ös szezon véget ért.
Ez már szokásommá vált,hogy  egy kicsit megpihenek és számot vetek az év történéseiről.
Amellett ,hogy csodás évnek könyvelem el az ideit (is) ,mindig megkapom az élettől (vagy inkább a megrendelőktől) a rám kimért „leckéket” is!Amiből most már nagyon hamar tanulok és mint jó tanuló már tanítom isJ Vagyis amiből én okultam azt többé nem követem el és bizony pár leckét én is adok a jövőbeni megrendelőinknek. Teszem ezt nagy nagy tisztelettel, de határozottan!

És a leckék…avagy lehetek őszinte, történetek a kulisszák mögül.

1.Lecke
Felelősségvállalás
Már a tavalyi szezonban felütötte a fejét a „visszalépés”.
Természetesen erre is fel voltunk készülve a szerződésünkben,de sajnos mint ahogy ez lenni szokott itt is kaptam egy leckét,mert ahogy szokott ,Zsuzsi túl kedves.
De eljött az idő amikor az a baromi nagy pohár már betelt!
Mindig van egy kiváltó eset,egy csúnya eset amit még én sem tudok lenyelni!
Megértek én mindent,kedves vagyok a végtelenségig…de .és most beszéljünk komolyan!
Tessék megérteni a szolgáltató azért szolgáltató mert ez a munkája ebből él!Az esküvői szolgáltató pedig egy külön állatfajtaJ akinek  a szezonja nem január 1-től december 31-ig tart. Nekünk sokkal kevesebb idő adatik meg arra ,hogy az egész éves költségünket megteremtsük. A Jégvirág naptárja elég hamar betelik ami nagy boldogsággal tölt el ,de ez bizony azzal jár ,hogy egy adott napra akár  több potenciális megrendelőt már el kell küldenem mert Te kedves megrendelő lefoglaltad a napunkat!
Aztán ezért vagy azért meggondolod magad mert épp elnyaraltad az esküvőre szánt pénzt (már bocsi )és egy telefon után hátradőlve mosod kezeidet Te elvégezted a dolgod. Én meg nyeljek egyet adjam vissza a „baba ruhát” és viseljem a következményeket. Hát nem! A vissza a babaruhát megszűnt! Szigorítások léptek életbe!
Természetesen vannak olyan okok amiket én is respektálok ,és felajánlok egy újra foglalási lehetőséget. De az időpont lekötés az innentől a Te felelősséged!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések