Bemutató nap,kicsit másképpen!


Valentin napi élménynap a Jégvirágnál

Legtöbbünk volt már bemutatókon ,kiállításokon J a dekoratőr állította össze  a dekorációkat,belevitte az ízlését a személyisége egy darabját. Bemutatta mit is tud elképzelni és megvalósítani. Én is nagyon sok bemutatót készítettem már ahol igyekeztem a szerintem trendi összeállításokat felvonultatni. A munkáim alapján  már ismerhetitek a stílusomat ezért most ezt kivonjuk az egyenletből és tiszta lappal vagyis tiszta asztallal indítunk.
Hányszor volt az hogy nem erre a színre vágytál ,nem ezzel a fazonú asztaldísszel és nem ilyen szalvétával …és áltál a bemutatón és próbáltad elképzelni más színben,fazonban…stb.
Most csavarunk egyet a dolgon!
A mostani bemutatónk rendhagyó lesz,ilyen még nem volt!
Gyere el és állítsd össze a dekorációdat a Te szád íze szerint!
Lehetőséget biztosítunk ,hogy az üres asztalokat úgy és azzal díszítsük fel neked ahogy azt szeretnéd látni az esküvődön. Ott helyben választhatsz színt az asztalterítőnek a székhuzatnak a masninak,és kiválaszthatod milyen fazonú asztaldíszt szeretnél. A legapróbb kellékek állnak majd rendelkezésre amiből felépíthetjük együtt az álom dekorációt!
Hozd el barátnődet,testvéredet vagy az egész családot …egy jó hangulatú nap ahol azt látod a bemutatón ,pont azt amit elképzeltél!

Természetesen mivel a szerelmesek napja lesz , ezért némi kis meglepetéssel is várjuk a hozzánk látogatókat!Természetesen mivel a szerelmesek napja Lesz, ezért Nemi kis meglepetéssel is várjuk a hozzánk látogatókat!Ezért kérjük ha szeretnél eljönni jelezd valamilyen formában!
Mélen: zsuzsa@jegvirag.hu
Vagy a rendezvény Facebook oldalán!

Bővebb információ:
Facebook oldalunkon

Irodánkban 10-16 óráig

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések