Az első Forster "Parasztlakodalom"

És most pótolom ,mert talán megér egy hosszabb élménybeszámolót az idei bemutatónapunk , mely a Forster  Vadászkastély  idén először megrendezett „Parasztlakodalom” elnevezésű esküvői bemutató napján bontakozott ki. Kiléptünk a jól megszokott irodai környezetünkből és az idei tavaszi bemutatónkat a Forster falai között prezentáltuk .A szervezés és a lebonyolítás még hagyott némi követelményt maga után , de hát minden első rendezvény egyben tanulójárat isJ

Sajnos igencsak hátránnyal indultam mert a tüdőgyulladás ledöntött a lábamról, de igyekeztem  a lehetőségeimhez mérten ismét bemutatni mit is várhattok a Jégvirágtól.

Mint mindig most is arra törekedtem ,hogy az asztalok díszítése azt tükrözze, amit  egy megrendelő is láthat a saját esküvőjén úgy ,hogy még természetesen az étel is elférjen az asztalokon. Nos ez itt most élesben is ki lett próbálva és jelentem ,mint általában,most is elfértek a  mindenféle finomsággal megrakott óriási tálak a vacsoránál.

A színek tekintetében most sem fogtam vissza magam. Imádom a színeket! Egy színes terítő csodákat tud tenni még a legegyszerűbb összeállítással is. A kellékek és a kiegészítők  kavalkádja  az amitől egy dekoráció igazán felejthetetlen  és karakteres lesz.
Természetesen ezek használata is a jó ízlés határán belül és a koncepcióba a kiválasztott stílusba igazítva adja a tökéletes összképet.

És most magáról a rendezvényről pár gondolat. Az első Forster „ Parasztlakodalom” úgy gondolom sikerrel zárult. Persze mint már mondtam az elkövetkezendőkben még van mit csiszolni,de remélem egy hosszú és sikeres kezdeményezés indult útjára.A Forser mondhatni tökéletes esküvői helyszín, a természet lágy ölén halastóval gyönyörű fák közt bújik meg, szállás lehetőséggel és komplett szolgáltatással várja a házasulandó fiatalokat. A bemutató napra ellátogató érdeklődők megkóstolhatták a cukrászdák kínálatait,gyönyörködhettek és válogathattak a dekorációs stílusokban,megismerkedhettek kitűnő fotósok és videofilm készítők munkáival,sminkelési tanácsokat és frizura választási tippeket is kaphattak...És természetesen sok más érdekességgel is közelebbről megismerkedhettek,ami hasznos információ lehetett egy esküvőjét szervező párnak.
Nagyon sok tehetséges esküvői szolgáltatót sikerült magunk mellé állítani ,akik idejüket nem  sajnálva vettek részt az eseményen.
Köszönet :
a helyszínnek:
a fotósoknak akik megörökítették nekünk a pillanatokat:
a filmért amit naponta újra nézhetünk ,mely a rendezvény hangulatába ad betekintést:
a  finomságokért ,tortacsodákért:
a menyasszony csodás sminkjéért:
Juhász-Dobó Zsanett sminkes
a menyasszony ruháját:
a dekoráció nem lett volna teljes:
a talpalávalót  a Forsetr Band  szolgáltatta
a menyasszony frizuráját Mester Katalin készítette
a vendégeket Fülöp Zoltán Vőfély szórakoztatta
a díszítés másik felét Judit Virág  Bugyi készítette

A felsorolásból látszik ,hogy valóban egy színvonalas rendezvényt sikerült összeállítani .
Köszönjük mindenkinek a részvételt és amit ebbe a rendezvénybe fektetett,időt energiát anyagot és türelmet!
A folytatás (talán) jövőre...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések