2014 Welcome...Egy szeszélyes tavaszi napon...

Elkezdődött…

Hiába vannak megbízások a hideg  és fagyos hónapokban ,a szezon  időszámítása mindig attól az esküvőtől indul ahonnan már nincs megállás.
Ez most Olívia és Péter , kedves tavaszi esküvője lett.
Sajnos az időjárás nem kis elkeseredettséget okozott a tegnapi napon a menyasszonyunknak. De a  „vudu” segített és a szertartás előtt 3 órával a zuhogó esőt felváltotta a verőfényes napsütés. Még az égiek is azt akarták , hogy ez a nap tökéletes legyen J
Ez a szombat nem is a dekorációról szólt ,ez a szombat valami más volt számunkra. Olyan dolgokat élhettünk át amit kívánok magunknak egész szezonra.
A dekoráció maga mondhatnám egyszerű volt,semmi faxni semmi rongyrázás, egy szép tavaszi  dekoráció. Mégis óriási szeretettel készítettük! És nem is maradt el a jutalmunk,Olívia könnyes szeme és elégedett szavai a lelkemet simogatták!Ezen a fotón még hiányoztak a főasztalról az eprekkel megrakott tálak. Ez az elem is egy hirtelen ötletből született ,miért is ne lehetne ehhez a dekorhoz is kedveskedni a vendégeknek egy kis zamatos eperrel...hát így lett egy pici színfolt minden asztalon egy kis tál ínycsiklandozó eper:-)

                                                         
                                                              A menyasszonyi csokor
                                                
                                               
                                                       Az anyukák köszöntő kosárkája


És még mint egy kis szösszenetet engedjétek meg nekem ,hogy most is amit már egyszer kétszer megtettem szóljak pár szót az esküvő helyszínéről.
A helyszín a Petneházy Huszárcsárda , eddig sem volt panaszunk mert kimagaslóan segítőkész és kedves a vezetőség és a személyzet. De ami még csak egy helyen  történt meg eddigi pályafutásunk alatt ,hogy a hajnal óta talpon lévő,és dolgozó dekorosok egy pompás ebédet költhettek el.(Ami mellesleg isteni finom volt)
Mert ugye mi soha nem tartozunk a személyzethez vagy staff-hoz,a dekorációs csapat csak jön dolgozik és elmegy…
Ezért a gesztusért örök hálánk és megbecsülésünk a Petneházy Huszárcsárdának és Csató Gabinak!

Megjegyzések

én üzenete…
Gratulálok bár személyesen nem találkoztunk azért tudod ki vagyok.

Népszerű bejegyzések