Jégvirág...mert alkotni jó,szépet álmodni mesés....

A Jégvirág részt vett a hétvégi Esküvő Kiállításon a Kongresszusi központban. Mondhatom ,hogy óriási sikerrel zártuk a két napot. A látogatók és a kollégák visszajelzései alapján pöpec kis bemutatót raktunk össze J
Bevallom nekem is tetszett a végeredmény J Szerettem volna megmutatni magunkból a legtöbbet , de sajnos  azért vannak korlátok!Így a két  ellenpólust próbáltam bemutatni.
A tömény romantikát és a színes vidám  dekorációt. Mindkét asztal a Jégvirágos eleganciát hordozta.. Szerintem ez a kiállítási stand tökéletesen tükrözte a Jégvirág szellemiségét.
Igazi esküvői dekoráció,elegáns kivitelben,tökéletesen megkomponálva!
 Illatos kis romantika....
Ez a kompozíció egy pasztell álom volt ,szombat estére én csak a „sóhajok sarkának „ neveztem elJ A menyasszonyok álma! Illatos rózsák,puha pasztell színek és elegáns megjelenés. 

Színek kavalkádja,avagy merj álmodni...
Azt gondolhatnánk ,hogy egy nagyon  sok színt felvonultató kompozíció „túl sok” .
De higgyétek el meg lehet találni azt az utat amin egy mesés színeket felsorakoztató asztal valami fantasztikus hangulatot tud árasztani! Élénk színek használatakor nagyon résen kell lenni. Szerintem sikerült megalkotni egy szemet gyönyörködtető összeállítást. A kék alapon valami fantasztikusan életre keltek az orchideák színei. Ez az asztal is a Jégvirágos eleganciát viselte , de még is  mosolyra csalta e látogatok szemeit:-)

Köszönöm a "csajoknak" a kitartást!
Hosszú három nap volt ez:-) De megért minden fájó lábat:-) Szerintem ismét meséset alkottunk!


Köszönöm a székeket: http://amerikaiszek.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések