"Engedjétek el a kezem hagy érje utol a gondolataimat"

Nem szeretnék  irodalmi röptű szonátákat rebegni a nagy betűs Esküvői Dekoráció fogalmáról. De engedjétek meg ,hogy pár szóban monitorra vessem gondolataimat.
Nagyon sok éve már ,hogy megcsapott az esküvők bódító rózsaszín szele. Visszanézve a régmúlt fotóit sokat mosolygok,néha vihogok és van ,hogy a homlokomat csapkodom J
De így van ez rendjén,mindenki elkezdte valahol. De büszke vagyok a mai önmagamra a Cégre a Jégvirágra amit  felépítettem. És büszke vagyok ha a tavalyi munkáinkat megnézem  és izgatott ha a jövőbeni elképzeléseimre gondolok. Egy  stílust képviselünk a nagy esküvői palettán,van akinek tetszik és van akinek nem. Évről évre ,esküvőről esküvőre fejlődünk , újítunk. De nekem is töltődnöm kell , szükség van motivációra,sikerélményre ,hogy az a kis ördög aki bennem lakozik ne punnyadjon.:-) Kell , hogy én is átéljem a megrendelő boldogságát és igen kell a jó szó a dicséret mint a gyereknek. Ezért vagyok szívből hálás minden mosolyért, jó szóért amit a megrendelőinktől kapok.És ez csak úgy lehetséges ha alkothatok , szárnyalhatok.
"Engedjétek el a kezem hagy érje utol a gondolataimat"
És ,hogy mi késztetett arra ,hogy ezeket az emelkedett sorokat leírjam. Hát mondhatnám a szokásos…igen kénytelen vagyok ezt leírni. Lehet  rám fogni ,hogy válogatok …és igen kénytelen vagyok. Mert bevallom őszintén 100 darab székhuzat és 20 lampion felrakása nem dobogtatja meg a szívem,nem mozgatja meg a fantáziám, ezt vállalom ,vessetek meg érte. Szeretek alkotni,szépet ,maradandót,emlékezeteset…csodákat….nagy betűs ESKÜVŐI DEKORÁCIÓT….mert ez éltet ,ez hajtja az én „mókuskerekemet” idebenn!
Tehát ne haragudjon meg rám senki , akinek a  munkáinkról dicshimnuszt regélő levelére azt kell írjam ,hogy bocsánat de nem …Mert hiába tetszik a munkánk,dicséri a tehetségünket a fantáziánkat ,ötleteinket…ha pont ezekre nem tart igényt.
És miután leszálltunk a földre,azért engedjétek meg hogy azt mondjam üzletileg is mérlegelni kell!Mint ahogy egy tanult kollégám kifejtette egyszer ,egy valamire való dekorációs cég egy gépezet...és egy jól működő gépezet üzemeltetéséhez sok mindenre szükség van , költségekkel és befektetésekkel jár.És mikor a költségek és a bevétel nincs egyensúlyban akkor ott a gépezet megbillen és felborul.Ezért mérlegelnünk kell ,bármennyire is fájó dolog ez,ennek a gépezetnek a beindításához nem elég 50 székhuzat!
A Jégvirág komplett mindenre kiterjedő esküvői dekoráció készítésével és virág kötészettel áll minden kedves megrendelő szolgálatára!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Kedves Zsuzsi, szerintem nem kell sem bocsánatot kérni, sem szabadkozni azért ha egy vállalkozó NEM-et mond az érdeklődő ügyfélnek. Nálunk ez napi szinten van, és nem csak azért mert pont a kreativitásunkra nincsen szüksége (ahogy írtad) hanem azért mert sajnos olyan stílusban, olyan agresszív modorral, olyan csekély intelligenciával közelít felénk, hogy nem éri meg időt sem fecsérelni az ilyenekre. Sajnos évről évre egyre több az ilyen. Stílustalan, agresszív, semmi más nem érdekli csak hogy milyen kedvezményt kap, mennyit tud spórolni...Na az ilyenekkel mi nem küzdünk hanem elnézést de lesz.rjuk. Ha egy vállalkozás elér egy olyan színvonalat amikor már válogathat, akkor azt nyugodt szívvel tegye meg, minden szabadkozás nélkül.
Jó munkát továbbra is, én téged foglak választani, amikor majd a "hóhért" akasztják:)
V.

Népszerű bejegyzések