TREND 2014

Olyan sokan és olyan sok helyen megmondták már a tutitJ
Mi lesz a 2014 Év Esküvői dekorációs trendje.
Nos mint minden év végén én is számot vetek, tervezgetek, hogy mit is lehetne bemutatni a jövő évre vonatkozóan. Ezért is tartottunk egy bemutató napot ahol jó pár új összeállítást is bemutattunk.
Imádom a színeket,évek óta arra törekszem ,hogy levetkőzzük a krém-arany kombinációt és merjünk,merjenek a párok a színek bűvöletébe esni.
Legyen az a szín pasztell vagy erős ,a lényeg hogy megragadja a szeménél fogva a vendégeket és el ne eressze. És amikor a szín már a grabancánál fogva berángatta a terembe a násznépet akkor jöjjenek az apróságok, amik mosolyt csalnak az arcokra.
Mint minden évben most is maradni fognak a jól bevált elemek:
-         a krém –arany  hagyományos elegáns esküvő
-         a VINTAGE mely óriási siker már harmadik éve
-         a papír pom-pom és lampion ,ami szintén nem nevezhető a 2014-es év újdonságának, mert évek óta rendületlenül használja a dekorációs szakma.
-         És marad az általam is kedvelt „természetes” esküvő, avagy a fatörzsek, mohák, termések összeállítása
-         Ami már az idén elkezdődött a „csillogás” az jövőre még erősebben képviselteti magát,az elegáns összeállításoknál. Kristályok és ezüst minden mennyiségben.
-         Ami valóban újdonság lehet ,az a textillel bevont és díszített kaspók és menükártyák  lehetnek. Melyek a mi bemutatónkon is nagy sikert arattak.
-         És hát igen ami konkrét az a pávatoll, és a színei használata. Amit kikiálthatunk a jövő évi divatnak.
-         Ha ki kellene emelnem egy trend színt akkor talán az EMERELD GREEN lenne az. Mely  külföldön már nagy sikerrel töri az utat hazánk felé is.
-         És végül ez talán nem is trend vagy divat ez a nagy „Amerikai álom” VIRÁGOT AZ ESKÜVŐRE. Őrült mód  osztjuk az amerikai képeket a lenyűgöző amerikai dekorációkról és mondhatni csurgatjuk a nyálunkat ,és sóhajtozunk nagyokat. De miért is? Mi az ami a bazi nagy amerikai álomban nekünk elérhetetlen? Talán a virágkötők,dekoratőrök ügyesebbek,fantáziadúsabbak,jobban képzettek,…hát nem!A válasz egyszerű,virágot használnak!Nincs annál szebb, mint amikor  gyönyörű virágcsokrok  díszítik az asztalokat és a varázslatos virágillat betölti a termet.
          Drágább megoldás,igen….de azért egy kis fantáziával meg lehet oldani hogy a megrendelő ne dőljön a kardjábaJ És a látvány az érzés és az emlékek  megfizethetetlenek!
A tanácsom jövő évre vonatkozóan….
Válasszunk bármit is az esküvőnkre, legyen az bármilyen stílus és szín merjünk álmodni és merjük azt az álmot valóra váltani. Ne elégedjünk meg egy befőttes üveggel csipkedíszítéssel az még nem Vintage, ne elégedjünk meg egy masnival a köszönetajándékon a színből, amit kiválasztottunk az még nem elég!
És igen,valami elindult...már az idén érezhető volt (igaz néha az én ráhatásomra:-)) egy kis merészség ,egy picit nagyobb bevállalás és sokkal több szabad kéz felém.Így lehetett néhány álomból valóság!
Én szeretek álmodni,de még jobban szeretem ezeket az álmokat valóra váltani!

Fotó: net

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések