2013

Elkezdődik az év,a 2013-as esküvői szezon. Lassan véget érnek a kisebb nagyobb kiállítások,bemutatók. A postás egyre többször jön és egyre nagyobb dobozokkal csenget…érkeznek az új kellékeink.
Most okosakat kellene írnom az idei esküvői trendről ...MegpróbálomJ
Szóval mint minden évben most is maradnak a hagyományos elegáns vonalak,de ami a pálmát viszi és ami már nálunk tavaly elkezdődött az a VINTAGE…
Egyszer régen csak egy mondatot írtam le ,akkor sokan kérdezték mi ez?
A mondat a következő volt: Egyediség Vintage a halálod…
Nos sajnos ez a kiállításokon be is igazolódott. Hosszú pályafutásom alatt nem emlékszem ,hogy egy stílust ennyire képes túl misztifikálni a nagy esküvős szakma . Várható volt ,hogy sokan nyúlnak ehhez a fajta trendhez, de a tömeges befőttes üveg csipkével engem is meglepett.
A harmadik ugyan olyan standnál már elvesztettük a fonalat …simán elmentünk mellette, mert úgy gondoltuk ezt már láttuk. És valóban,más a cég ,más a név de a szín a forma a látvány ugyan az. Mondhatnánk azt is ,hogy jó ez mi a baj? Egy nagyon kedves ,érdekes dekorációs stílusról beszélünk. És éppen ez a baj,hogy ahelyett hogy finoman beépítenénk a repertoárunkba valahogy az az érzésem támadt ,hogy eszi nem eszi a kedves megrendelő akkor is befőttes üveget kap csipkével ha a fene fenét eszik.
És tovább megyek,már a megrendelők is kicsit visszalépnek mert nem szeretnének „ tucat esküvőt”.  Ezért mi nem a stílust dobjuk el hanem megpróbálunk kilépni a „befőttesüveg” bűvköréből (bár eddig is mellőztük) hanem inkább megfelelő ,különleges kellékeket használva érjük el a hatást.


A másik stílus ami lassan de biztosan szépen csendben oson be a hátsó ajtón,Ami a jövő. Az az igazi „amerikai” csillogás. Itt is a fő szerepet a kellékek kapják és a sok sok mesés virág!
Kristályok tömkelege,gyertyák és virágok….hát kell ennél több?Idén is azon fáradozunk ,hogy mosolygós , elégedett párokat hagyhassunk a helyszíneken.

(Ebben a postban netes képek láthatóak,csak illusztráció)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések