Leltár...2012

Leltár…
 Vége a 2012-es évnek és már dörömböl a jövő szezon a 2013-as év. Búcsúznak a régi menyasszonyok és már érkeznek is az új párok! Valami miatt ilyenkor az ember úgy érzi kell valamiféle leltárt készíteni az eltelt évről. Sokat gondolkodtam mit is írhatnék,akik ismernek mindig van egy két szavam a kontár szervezőkről a nem hozzáértő fotósokkról és a „mindenttudó” pincérekről. Nem tudom miért de az idén nem tudok ilyesmiről beszámolni!Vagy én edződtem meg és a probléma megoldó képességem és a csapatom leleményessége kiküszöböli a buktatókat vagy ( és) olyan szolgáltató kollégákkal hozott össze a szezon akik magasan a szakmájuk legjobbjai ami persze nem csak nekem szerencse hanem a megrendelőnek is!Ezúton is köszönöm annak az egy-két valóban profi esküvőszervezőnek,a profi fotósoknak ,a hozzáértő helyszíneknek hogy segítették munkánkat!
Persze én/ mi is nagyon sokat tanultunk,tapasztaltunk,fejlődtünk az évek során ,nem azt mondom hogy hibátlanok vagyunk de erről majd később…szóval ezekkel a tapasztalatokkal gazdagabban nézünk az új év elé is. Már ki tudjuk szűrni kivel és hol nem dolgozunk a mi és persze a megrendelő érdekeire tekintettel!Már tudjuk melyik az a helyszín ahová sajnos azt kell mondjam az érdeklődőnek ,hogy ott nem dolgozunk és tudom melyik az a szervező aki bármennyire is „fent” van annyira amatőr ,hogy egy találkozót nem tud megszervezni:-) és tudom ,hogy mindenről készítsek fotót mert lehet ,hogy nem lesz „profi” kép :-)

 Kicsit „szakmázzunk” ,lehet nem szeretnek a „szakmában” (bár olyanok akik még sosem találkoztak velem:-) szóval lehet nem szeretnek ,nyíltságom,szókimondó természetem miatt,de ez egy olyan szakma ahol igen is ilyennek kell lenni!Baromira nem érdekel ,hogy az épp unatkozó pincérnek nincs kedve dolgozni és nem vagyok neki szimpatikus…én akkor is a megrendelőim érdekeit fogom nézni és ha ehhez az kell ,hogy néha elővegyem a „nemmosolygós” modoromat hát tessék lehet utálni!De tessék belegondolni ,hogy egy esküvő alatt én hány más szolgáltatóval vívom meg a harcomat a menyasszony érdekében…De a bemutatott munkáink magukért beszélnek és a lényeg ez ,hogy a megrendelő elégedett legyen még azon az áron is ha egy esküvőszervezővel ,vagy egy helyszínnel kell is közelharcot vívnunk:-)

 És térjünk vissza a mi hibaszázalékunkra ami a tökéletes világban nulla…de mivel a földön élünk és hát mi tagadás emberből vagyunk ezért sajnos ez nem így van!Az idei egyetlen ballépésünk (ami azért kis túlzással sem nevezhető világrengető katasztrófának) egyszerűen kommunikációs hibának könyvelem el,DE akkor is a mi „sarunk”,amit nagyon sajnálunk! És okultunk,tanultunk belőle!Sajnos rá kell jönnöm ,hogy nem tudok mindenkinek megfelelni és talán nem is kell,figyelni ,kommunikálni és igen merni nemet mondani!

 De hál istennek a munkatársaim odaadásának az idei év sikerekben volt gazdag ,nagy szeretettel gondolok minden kedves megrendelőnkre és köszönöm nekik ezt a csodás évet!Gyönyörű munkák elkészítésére kaptunk lehetőséget és sokszor szabad kezet ami egy dekoratőr számára felbecsülhetetlen érdem!Csodálatos embereket ismerhettem meg és mint minden évben a szívem egy csücskébe zártam őket örökre! Remélem jövőre ugyanilyen kedves emberekkel hoz össze a sors! És ugye mondanom sem kell ,hogy ötleteink,kelléktárunk és lelkesedésünk csak nőtt:-) úgyhogy a szezonra felkészültünk!
Zsuzsi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések